DISTILLERIA DELL'ALPE - F.LLI DE BERNARD - 1948


LIQUEURS

"L’affinatissimo naso deve saper cogliere ogni piccola sfumatura di aroma (e questo poiché molte delle erbe raccolte ed utilizzate sono a ciclo biennale e le condizioni atmosferiche non sono sempre uguali), per poter dotare questi liquori della loro specifica identificabilità. L'intenso aroma, il gusto deciso e mai pungente configurano Kapriol Classico e Amaro del Cansiglio come i liquori di montagna per antonomasia, che sempre più vengono apprezzati e  richiesti anche in pianura e nelle grandi città..."


KAPRIOL CLASSICO

Kapriol Classico is a liqueur obtained from the slow and controlled distillation of common juniper berries (Juniperus communis) infused with other aromatic mountain herbs to produce a well-balanced liqueur with a distinctive fragrance and a pronounced, fresh flavour. Kapriol is an extremely versatile liqueur which can be enjoyed neat, chilled, or on ice. It can also be served hot, like punch, or used as a flavouring in fruit salads and ice cream.

Alcohol content: 38°  Content: Lt. 0,70

AMARO DEL CANSIGLIO

Amaro del Cansiglio is made by infusing no fewer than 18 varieties of herbs and berries in a water and alcohol solution. All the ingredients come from the forest of Cansiglio in the foothills of Eastern Alps, a region famous for its woods and plants and inhabited since prehistoric times. Amaro del Cansiglio has a fragrant, persistent aroma and a crisp, well-rounded flavour. It's Made only from natural flavouring ingredients, with no artificial colouring agents.

Alcohol content: 25°  Content: Lt. 0,70

 

 

DISTILLERIA DELL'ALPE - San Pietro di Feletto (TV) - Italia
ALL RIGHTS RESERVED
Legal Info | Privacy Policy | Cookie Policy